By   October 26, 2012

Kun je in Zwolle ook pillen laten testen? Omdat een koelkast vochtig is, kun je speed en XTC daar beter niet in bewaren. XTC kan bewaren of tips om het zo lang mogelijk te bewaren ik heb ook al gekeken op andere websites maar .

Weet iemand hoe lang je mdma kan bewaren voordat het effect ervan. MDMA is heel stabiel en kan dus lang bewaard worden en zeker niet . Ik ben nieuwsgierig naar de houdbaarheid van xtc-pillen, je hoort wel eens dat ze na een maand minder sterk worden? Dus je kan ze behoorlijk lang bewaren volgens mij. Nou is mijn vraag, hoe kan ik deze het beste bewaren?

Hoelang ben je ze van plan te bewaren? In een donkere koele ruimte bewaren is het beste maar zoals ik jou verhaal hoor kan het nog best. Hoe kan je een voorraad eventueel het beste bewaren?

Er zijn verschillende meningen over het bewaren van speed. Mmm, hangt sterk van de zuiverheid af. Als het echt zuiver is idd heel lang.

Helaas is zuiver materiaal moeilijk te vinden vandaag de dag.