By   March 11, 2015

Yoghurtachtige melkproducten waren al in zwang lang voordat de koelkast werd. Is er iets veranderd aan de houdbaarheid van yoghurt? Yoghurt is één van de weinige producten die ik met een gerust hart nog à dagen na de houdbaarheidsdatum durf te eten.

Ik heb een dicht pak yoghurt , met de datum houdbaar tot vandaag. Daarom is yoghurt in de koelkast relatief lang houdbaar. Yoghurt bederft minder snel omdat er melkzuurbacteriën in zitten.

Wat kun je wel eten na de houdbaarheidsdatum en wat niet? Zelf eet ik de yoghurt soms wel tot twee weken over de tht-datum. Om te zien hoe lang je bevroren producten houdbaar zijn, kun je de.

Een pak yoghurt kun je makkelijk nog een paar dagen bewaren tot na het verstrijken van de uiterste houdbaarheidsdatum. Ik word zo gek van dat na openen beperkt houdbaar altijd. Volgens de Consumentenbond is het een kunst yoghurt te laten. De bond onderzocht ook hoe lang geopende vleeswaren goed blijven. Verse vis en gebak zijn in de koelkast heel beperkt houdbaar.

Maar je kunt niet alle soorten voedsel lang bewaren. Karnemelk, drinkyoghurt, yoghurt en kwark zijn zeker vier dagen na opening nog te consumeren.

Hoelang kun je leidingwater in een afgesloten fles in de koelkast bewaren, zonder dat . Ik was net op aant zoeken hoelang ik mijn geopende yoghurt kon bewaren, toen kwam ik uit bij de houdbaarheidswijzer van het. Hoe kan je het beste melk en yoghurt bewaren? Je hoeft zuivelproducten als melk, yoghurt, vla en kwark niet direct weg te gooien wanneer . Yoghurt is, afhankelijk van de melk die je gebruikt, vol, halfvol of mager. Zure melkproducten zijn wat langer houdbaar dan bijvoorbeeld een pak melk. Hoe lang producten na opening houdbaar zijn, verschilt per product.

Grote flessen, pakken (frisdranken, melk, yoghurt enz). Kwark blijft meestal lang goe ver voorbij de datum. Emmie van Kessel (26) weet hoe dat voelt, want zij heeft de aandoening endometriose. Er is heel wat discussie mogelijk over de houdbaarheidsdatum op.

The title says it all: Hoe lang is mijn halve liter magere yoghurt nog goed in mijn tas? Om half vanochtend heb ik het gekocht, het zit nu nog. Lees meer over De houdbare Alpro drinks kunnen buiten de koelkast worden bewaar de verse drinks moeten koel (max.

7°C) worden bewaard. Ik vraag me af hoe lang jullie het bewaren en tot wanneer je het nog. Soja melk (houdbare), Soja vla, Soja yoghurts, .