By   September 6, 2013

Havermout is een erg voedzaam ontbijt: het verzadig geeft energie en. Lees alles over havermout en hoe je een gezond en lekker havermout ontbijt recept. Voor deze koude pap meng je de avond van tevoren de havermout met .

Nu de zomer eraan komt heb ik vaker trek in koude maaltijden, zoals salades maar ook ontbijtjes. Koude havermoutpap is lekker fris dus . Koude havermoutpap: Als je geen liefhebber bent van warme. Overnight oats’ is een makkelijk en heel fijn havermout ontbijtje.

Jarenlang heb ik ‘s ochtends als ontbijt een kom Special K met halfvolle melk gegeten. Begin de dag met een gezond havermout ontbijt. Ik laat zelf de havermout altijd een nachtje wellen (niet noodzakelijk) in koud water zodat je het ‘s ochtends . Ik vind havermoutpap heerlijk als ontbijt, niet iedereen wil echter 10.

Het is misschien even wennen, koude pap…maar ik vind het super . Bijkomend voordeel: je havermout is hierdoor koud en fris, het lijkt zo meer op een havermout pudding! Ideaal voor de zomermaanden, of als . Paar keer in de week wil ik daarom een havermout ontbijt nemen. In de zomer eet ik het vaak kou dan zet ik een bakje havermout met .