By   November 19, 2010

Onze (virtuele) groepslessen zijn ideaal om aan je individuele doelen te werken terwijl je toch samen met anderen sport. Kom dan fitnessen bij Basic-Fit Groningen Westerhaven. Deze sportschool is voor iedereen; van beginners tot gevorderden en van elke leeftijd.

We bieden je een ruim aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen, . Kom dan fitnessen bij Basic-Fit Goes V. Elk uur virtuele groepslessen; Fysiotherapie; Gratis douchecabines; Gratis lockers (met uw slotje) . Wie heeft er ervaring met sporten bij basic fit?

Met yoga kan er niet zo heel veel misgaan (en ik ben in opleiding tot yogadocente). Ik wil me misschien in gaan schrijven bij de basic fit. In het filiaal bij mij in de buurt hebben alleen virtuele groepslessen.

Tot slot wil ik de mogelijkheid tot het volgen van groepslessen benoemen. Ik lees en hoor veel over dat BasicFit geen .