By   May 10, 2011

Om wat meer duidelijkheid te scheppen voor de GOKkers onder ons heb ik alle gerecht die je voor GOK kunt eten (groen en voor in het uurtje) aangeduid met . Wij krijgen geregeld vragen over Grip op Koolhydraten (GOK). Kijk voor meer vragen én antwoorden op het GOK forum. Gezonde dieet recepten voor ontbijt, gezon makkelijk, snel, glutenvrij, lactosevrij, suikervrij, tarwevrij.

Ook zullen er in de toekomst meer recepten op mijn blog komen die én weinig. Op veler verzoek heb ik aan mijn recepten de trefwoorden GOK-groen en GOK-oranje toegevoegd. Lekker ontbijt: havermout met appel en kaneel – Lekker en Simpel.

Ik maakte een appeltaart baked oats met een recept van Foodless. Labels: Familie, gok groen, lunch, Recepten. Deze net gemaakt voor mijn ontbijt op mijn tweede gok dag.

GOK is een andere eetwijze waarbij je dingen met teveel. Bovendien eet ik stukken lekkerder, want ik mag weer eieren en roomboter en ontbijtspek! Inmiddels is het tweede GOK kookboek verschenen met de titel ‘ Grip op. Leer van de uitleg, de voorbeeldmenu’s, de recepten en de vragen en antwoorden.

Als je trouwens elke dag ontbijt met eieren met mayo, zegt dat meer over je . Ontbijt: 1gram griekse Yoghurt en bakken zwarte koffie lunch volkorenbh.

Mijn favoriete ontbijt om een mooie dag mee te beginnen? Pappardelle en portobello-koolhydraatarm-recept-Pappardelle van courgette . Vooral met ontbijt en lunch vond ik het in het begin best moeilijk om een. Yvonne Lemmers is hetzelfde als GOK Grip op koolhydraten. Daar staat heel veel recepten, zelfs chocoladecake, die toch koolhydratenvrij zijn. Ik neem er dam ‘s ochtends als ontbijt met een beetje roomkaas.

Binnenkort maar eens wat recepten gaan proberen. Met 1koolhydraatarme en koolhydraatbeperkte recepten. Alkaline dieet recepten voor ontbijt, lunch en avondeten. Supersnelle en gezonde koolhydraatarme recepten. Achteraf gezien had ik gewoon een receptenboek of maaltijdplan moeten.

GG cracker (vezelcracker met maar opneembare kh, GOK advies), . Daar staan heerlijke recepten in die makkelijk te maken zijn. Recepten voor een koolhydraatarm ontbijt. Ik heb de boeken GOK maar vind het maar lastig om de verhoudingen (juiste balans eiwitten e.d.) .