By   September 7, 2016

Bij mij is een te laag goede cholesterol opgemerkt. Mijn vraag is nu: hoe verhoog ik mijn goede cholesterol? U wilt uw HDL cholesterol waarden verhogen. De volgende factoren verhogen het HDL cholesterol: HDL verhogen: Stoppen met roken! In dit artikel geef ik je de beste tips om je cholesterol te verlagen.

LDL cholesterol te verlagen (slechte) en je HDL cholesterol te verhogen (goede). Hier zijn tien manieren om het HDL-cholesterol te verhogen.

Lage niveaus van HDL cholesterol zijn gekoppeld aan een hoger risico voor een hartaanval en hoge HDL cholesterolniveaus met een lager . De hoeveelheid cholesterol die de lever maakt, wordt beïnvloed door de leefstijl. LDL-cholesterol verhogen en verlagen. Goed cholesterol, ook wel high-density-lipoproteïne of kortweg HDL genoem bestrijdt slecht cholesterol door vettransport . Goed cholesterol verhogen en slecht cholesterol verlagen.

Bij het verbeteren van de cholesterolwaarden gaat het er niet alleen om dat je het LDL-gehalte . Een mediterraan dieet is het gezondste dieet, zeggen veel voedingsdeskundigen. Mediterraan eten leidt bijvoorbeeld tot een hoger . Hallo, Mijn cholesterolwaarden waren : hdl ldl totaal chol.