By   July 16, 2014

Dit is een tussendoortje dat je even moet voorbereiden. Deze muffins met havermout zijn naast gezond ook . Gezonde tussendoortjes hoeven helemaal niet zo lastig te zijn.

Ik ben voorstander van zelf poffen en op smaak maken. Boost je dag met onze gezonde snacks en tussendoortjes. Hartig, zoet, een smoothie of sapje, je vindt hier al onze favoriete healthy recepten.

Als ik wil kan ik zelfs van een tussendoortje een maaltijd maken.

Iedere ochtend zo’n goede, vullende, gezonde reep in je tas en hij is ontdooid zodra je toe . In dit artikel geef ik je mijn negen favoriete gezonde tussendoortjes en vertel ik je precies hoe jij makkelijk overheerlijke en gezonde snacks kunt maken. Met onze gezonde hapjes is het namelijk mogelijk om te snacken als nooit te voren. Daarnaast kost het geen moeite om deze gezonde snacks te maken of te . Zelf maken is zo makkelijk (én een stuk goedkoper) dat ik jullie graag laat zie hoe je.

Tags: balletjes, carrotcake, gezonde snack, gezonde traktatie, Glutenvrij, . Eén van mijn favoriete gezonde snacks op dit moment zijn rozijnen. Als je – net als ik – geen yoghurt mag hebben, kun je ze maken met soja . Daarom heb ik vandaag een lijst van gezonde tussendoortjes voor je.

Zelf chocolade maken is dus een veel gezondere optie, en het is niet . Lekker voor op een feestje of als snack. Deze gezonde hapjes zijn een verrassende variant op de klassieke toastjes.