By   March 29, 2012

Maar ik ben dus zelf aan de slag gegaan en heb een recept om zelf een GEZONDE ontbijtkoek te bakken. En dan natuurlijk wel een gezond recept voor ontbijtkoek, want er zit heul veel suiker in de ‘gewone’. Tijd dus voor een zoektocht naar een goed recept.

Mijn doel: een gezonde ontbijtkoek maken met zo min mogelijk suiker en vet. Aanschouw ons recept voor gezonde ontbijtkoek. Rens Kroes, Powerfoo van Friesland naar. Omdat het recept geen suiker bevat behalve de natuurlijke suikers van .

Heb al eens verschillende ontbijtkoek recepten geprobeerd maar geen enkele. Ik was op zoek naar een gezond recept voor ontbijtkoek. Lees hier hoe je een lekkere en gezonde ontbijtkoek kunt maken van speltmeel. En dus kunnen ze dan mijn recept voor ontbijtkoek niet vinden, terwijl ze dat. Zelf Gezonde Bounty’s maken Zonder Geraffineerde Suiker.

Op de blog van Chantal van Feel Good by Food spotte ik laatst een recept van gezonde ontbijtkoek en heel toevallig had ik er alles voor in huis . Vorige week schreef ik al een review over mijn nieuwe favo kookboek: Havermoutje. Het eerste recept wat ik eruit maakte, is gelijk een enorm .