By   May 18, 2012

Uw volledige fitnesslidmaatschap inclusief alle eventuele aanvullingen wordt opgezegd. Wil je je abonnement bij Fit For Free opzeggen of wil je gebruik maken van je herroepingsrecht? Klik hier om dit opzegformulier online in te vullen en gelijk online te . Naam Adres Postcode Woonplaats Fit For Free Postbus 123AC. Heb je geen postzegel in huis of wil je direct je opzegging online regelen? Opzeggen geschiedt door het sturen van een brief naar Fit For Free.

Stel je Fit for Free opzegbrief meteen gratis op. Klik hier om Fit for Free online op te zeggen. Sporters die hun abonnement bij Fit for Free opzeggen, moeten namelijk ook uitdrukkelijk hun Ledendealsabonnement opzeggen.

Zo stelde Fit For Free dat opzeggen alleen per brief kon naar een postbusadres. Wettelijk is het echter zo dat consumenten een overeenkomst . Als de aanmelding online is gebeur dan kan je ook online opzeggen middels . Opzegging fit for free ivm verhuizing KLACHT. Hierbij wil ik een klacht melden over fit for free : In augustus 20heb ik mij aangemeld voor een jaar contract bij fit for free. Fit For Free Ledenpas: de pas waarmee het Lid toegang verkrijgt bij een Fit For.

Sinds 20heb ik altijd met plezier gefitnessed bij Topfit, recentelijk is Topfit overgenomen door Fit free (F4F) en daardoor moest ik mijn . Op juli 20heb ik een aangetekende brief gestuurd met daarin mijn opzegging van mijn Fit for free abonnement. Fit For Free is op internet al een hele beruchte (Google maar even)en. Hierbij wil ik een klacht melden over fit for free : Ik heb op 7-2015. Zo omdat ik opnieuw in verwachting ben heb ik mijn abbo bij Fit for Free opgezegd per 20-06-20precies een jaar dus.

Fit For Free heeft de eer als allereerste sportschool publiekelijk op de. Hoe duur zijn abonnementen en kun je makkelijk opzeggen? Fit for Free – Goedkoopste sportschool voor het nieuwe jaar. Lid worden en betalen (25); Opzegging of wijziging (9); Faciliteiten (14); Algemene.

Heb ik een bedenktijd bij het aangaan van een (online) lidmaatschap? Fit For Free moet op de blaren zitten voor de veelbesproken.