By   September 26, 2012

Ik dacht dat eenden alleen kleine visjes eten. Alle zijn ze opgeslokt, de laatste kon ik nog redden, werd uitgespuugd omdat de eend schrok van mij, maar . Dat wat ze van nature eten (plantjes ed).

De levendigheid van de eenden zorgt voor nogal wat stress onder uw vissen, vooral in een wat kleinere vijver. Als gevolg van deze stress, al dan niet in . Eenden zijn hoofdzakelijk aquatische vogels, meestal kleiner dan hun verwanten, de zwanen en de ganzen, met een kortere nek,. Eenden eten verschillende soorten voedsel, waaronder grassen, waterplanten, vissen en insecten.

Geüpload door CupraR32TBeren die zalm vissen in Stewart (Canada) Hyder (Alaska) in 20- Duration: 4:31. Ik was de hond aan het uitlaten, wat zie ik tot mijn grote verbazing? Ik zie een stel eenden in de singel vechten om een visje van zo’n 10. Vorige week zijn er een paar keer een stelletje eenden in onze tuinvijver geweest. Eenden eten geen vissen voor zover ik weet toch?

Zwanen, eenden en waterhoentjes met deze vrieskou. Ze gaan wel achter de waterluis aan, maar vissen heb ik ze nooit op kunnen betrappen. Voor het eten van vissen en waterdieren zijn er ook regels, om te kijken, of je het dier wel of niet mag eten.