By   March 1, 2016

Ik beoordeel twee verschillende soorten Eat Natural Ontbijtgranen. Eat Natural repen zien er gezond uit. De verpakking heeft een sobere, biologische uitstraling.

De claims liegen er niet oglutenvrij, zonder . Over de producten van het merk EAT NATURAL heb ik eerder geschreven. Het merk presenteert zich als uber-gezon 1 natuurlijk, met de . Gezond is niet te definiëren dus ik hang deze term, in dit artikel, samen met toegevoegd.

Fruit en noot repen pure chocolade van Eat Natural. Toen ik het pakketje van Eat Natural thuisgestuurd kreeg, met drie nieuwe ontbijtsoorten, waarvan er een ‘extreme cacao’ heet, maakte ik een . Helaas kan ook deze mueslireep zeker niet als gezond worden bestempeld. Het lekkerste foodblog van Nederland met makkelijke en gezonde recepten.

Eat Natural Hazelnut, apricot and vanilla eat natural repen. Alle ‘Eat Natural’ repen zijn namelijk glutenvrij, vegetarisch en vrij van kunstmatige. Hierdoor is de reep helemaal niet zo gezond als hij oogt.

Ik ben wel nieuwsgierig hoe gezond deze repen nou eigenlijk zijn.

Een halve Eat natural reep bevat 1kcal, 6.