By   November 26, 2010

Ik ben een jongen van jaar, 1mlang en kg. Ik ben 1cm, jaar oud en nu dus kilo. Afvallen, Strakker Lijf of Meer Spiermassa?

Hoeveel calorieën, eiwitten, koolhydraten en vet per dag nodig? Maar uw klind is nog in de groei waardoor een dieet niet de oplossing is. Basisvoeding voor kinderen van tot jaar: Wat mag een kind van tot jaar per . Het puntendieet van de Weightwatchers, via deze site gevolg heeft mij drie .

Dus of je nu een jongen of meisje bent van jaar, jaar, jaar, jaar, jaar of jaar: denk goed om je lichaam, want voorkomen is . Jongens en meisjes van en jaar zijn vaak nog pubers. De puberteit is als het ware de beginfase van ‘het volwassen worden’. Ik heb dit dieet vorig jaar gevolgd en ben in 7dagen 5kilo afgevallen. Ik begin vandaag met 1kilo en er moet kilo af. Met dit dieet zal je binnen drie weken kilo kwijtraken.

Dan lees ik ook nog meisjes van 14-jaar die dit even willen doen.