By   February 9, 2011

Welkom bij David Lloyd Rotterdam Centrum. Geniet van een best-in-class fitnessapparatuur, zwembaden, familie-activiteiten en nog veel meer. De site bevat uitgebreide informatie en een . Op zoek naar een sportschool in Amsterdam?

Ontdek onze ruime fitnessruimte, een overdekt zwemba een fantastische groepslessen, en nog veel meer! Voor ieder die op het punt staat op lid te worden van David Lloyd worden hieronder een aantal ‘kleine lettertjes’ uit de algemene voorwaarde . De prijzen van David Lloyd worden echter zo bizar geheim gehouden, dat ik niet voornemens ben om een kijkje te nemen voordat ik enigszins .

Sportschool Den Haagjan 2011Ervaring met David Loyds Akragon Rotterdam? Sporten bij David Lloydapril 2009Meer resultaten van forum. Hoi, Van plan om mij in te schrijven.

Puur omdat het op min lopen is van mijn huis. Ik vind het de prijs die je hier betaald en wat je er voor terugkrijgt totaal niet waard. Ik ben in januari lid geworden van David Lloyd sportclub. Mijn financiele situatie is in diezelfde maand veranderd en ik kon het al gelijk niet . Volgens mij is David LLoyd ook zo verschrikkelijk duur.

Het is een superdeluxe sportschool met alles wat hierboven genoemd is bij elkaar.