By   August 3, 2016

Geniet van een best-in-class fitnessapparatuur, zwembaden, familie-activiteiten en nog veel meer. Klik op de knop tijden om meer details te zien. David Lloyd heeft clubs in Nederlan clubs in het Verenigd Koninkrijk en clubs in overige landen in Europa.

De site bevat uitgebreide informatie en een . De kleine lettertjes van… David Lloyd Health Fitness Nederland Voor ieder die op het punt staat op lid te worden van David Lloyd worden . David Lloyd Dordrecht is gevestigd in het winkelcentrum Maasplaza midden in het prachtige Dordrecht. Tevens is deze sportschool van David Lloyd heel goed .

Ik heb een lidmaatschao van david lloyd tot oktober. Ik maak er echter geen gebruik meer van. Een uitgebreid fitnessaanbo FitnessCoaches die je helpen. Deel je mening of lees die v anderen over David Lloyd Dordrecht. Vergelijk info over fitness abonnementprijs, acties, aanbiedingen, openingstijden.

De vestigingen op dit moment zijn in Amsterdam, Rotterdam en Dordrecht. In tegenstelling tot de Basic-Fit, is er bij David Lloyd wel begeleiding. Ik zie wel hele nette prijzen voorbij komen zeg 😮 , ik zit niet echt bij een. Suuszels: Berichten: 6349: Geregistreerd: 19-01-06: Woonplaats: Dordrecht. Volgens mij is David LLoyd ook zo verschrikkelijk duur.

Daarom hierbij het heugelijke nieuws dat Beauty Clinic Dordrecht de “in house” schoonheidskliniek wordt van David Lloyd sports en health club, gevestigd op . Ik heb jaren bij David Lloyd gesport in Veldhoven maar ben er met veel moeite weggegaan. Ik weet niet of het inmiddels veranderd is maar ik . Prijzen weet ik niet meer, maar ik zie David Lloyd overal nu wel adverteren voor vanaf euro per maand. Ik betaalde denk ik iets van of 60 . Dordrecht Fitness Sportschool Sportscholen Afvallen. David Lloyd Sports, Korte Parallelweg 17 078-633900 David Lloyd Sports.

Ik ben in januari lid geworden van David Lloyd sportclub. Mijn financiele situatie is in diezelfde maand veranderd en ik kon het al gelijk niet . Een overzicht van gediplomeerde personal trainers in Dordrecht. NASM level bij voormalige David Lloyd Campus te Rotterdam. Prijzen vergelijken voor David Lloyd Dordrecht, zodat jij altijd het beste en goedkoopste abonnement vindt. Nooit te veel betalen en altijd de scherpste . David Lloyd Capelle aan den IJssel kunt.

Rotterdam, Utrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht en Veldhoven. David Lloyd Sports Health Club in Dordrecht informeren over je verhuizing. Kijk voor prijzen en voorwaarden op de websites van Sandd doorstuurservice en . Koopavond David Lloy Compleet overzicht met de openingstijden en koopavonden van alle David Lloyd.

Stem via deze link en maak kans op mooie prijzen!