By   April 2, 2015

Is cup a soup toegestaan als tussendoortje, weet iemand dit. Cup a soup zit eigenlijk alleen maar verkeerde dingen in en met name veel zout. Door te minderen met zout zul je nog meer afvallen.

Ik ben bezig met lijnen en gezond eten. Ik eet als lunch twee speltboterhammen en mok Cup a soup Chinese tomaat. In Cup a soup zitten niet veel calorieën, . Ik vroeg me af of het goed voor je is om elke dag één pakje cup-a-soup te drinken, dus 1mL (uur cup-a-soup :P) en of het goed voor je is om elke dag een .

Ze starten bijvoorbeeld met een eiwitdieet of koolhydraatarm dieet. Vroeger deed ik zakjes Cup a Soupm tomaat in kommetje en at ik dit met zo’n sneetjes brood. En wie o wie kan mij toch vertellen hoeveel pro points ik per dag extra mag als ik mijn streefgewicht gehaald heb? Bekijk het aantal koolhydraten in Cup-a-soup tomaat (Unox) per 1ml. Eey, Ik wil graag die dieet volgen, en je kan het zo via een site zien.

Is het niet handiger om een populair dieetboek, bijv.