By   December 29, 2015

Iedereen heeft wel eens last van een misselijk gevoel. Je kunt misselijk zijn door veel verschillende oorzaken, maar vaak is er geen oorzaak aan te wijzen. Symptomencheckercontinu misselijk, waardoor? Sinds vorig jaar november ben ik heel erg vaak misselijk.

Ik hoef niet over te geven maar ik heb continu een gevoel alsof er een brok vet in mn . Misselijkheid is een erg vervelend gevoel dat in het algemeen vrij veel voorkomt.

Vaak gaat misselijkheid gepaard met braakneigingen, zweten . De hersenen krijgen continue informatie door van de ogen, de spieren,. Maak een afspraak met de huisarts als je het gevoel hebt dat er een . Vooral ook van die continue misselijkhei die soms niet te hebben is. Dit gevoel komt alleen naar voren als ik weer eens misselijk ben.

Als je zwanger bent, kun je je heel misselijk en beroerd voelen. Sinaasappelsap en koffie kunnen een misselijk gevoel opwekken. Misselijkheid is een onplezierig gevoel in de buik dat vaak gepaard gaat met (een neiging tot) braken.

Na overmatig eten of alcoholgebruik kun je nog wel eens last krijgen van een misselijk gevoel.

Maar ook hoofdpijn, maagaandoeningen of . Enkele andere oorzaken van deze hardnekkige misselijkheid en continue, psychologische redenen zoals angst en stress. Telkens als ik wat eet of tijdens het eten ben ik gewoon misselijk en krijg. Ik ben wel altijd misselijk en heb het gevoel dat ik moet overgeven, .