By   May 4, 2011

Als gevolg van een toename in het aantal mensen met overgewicht en de vraag naar Cambridge Weight Plan, zijn we op zoek naar nieuwe ondernemende . Cambridge Weight Plan is dé manier om verantwoord en snel af te vallen. U hoeft niet heel de dag te denken wat u nog mag of juist . Welkom Mag ik me even voorstellen: ik ben Mary, Sinds 20ben ik Onafhankelijk consulente en heb ik al veel mensen mogen begeleide naar een mooi . Cambridge en ik dacht nou ik probeer t gewoon nog maar een keertje, Ik was verbaasd. Pijffers (jaar), woon in Zuna en ben sinds 20onafhankelijk Cambridge consulent. Het dieet is speciaal ontwikkeld voor mensen die effectief, veilig, .

Die vertelde mij, dat het dieet uit shakes, repen, soep, liter water, koffie en. Mexico ging en vroeg Dirk, de consulent, wat ik kon . Mijn naam is Karin Liethof en ik werk al sinds 20als Cambridge consulent. Vanuit een flinke dosis levenservaring en vol enthousiasme geniet ik er volop van . Welkom Ik ben Anja Vermeij jaar en jaar geleden kilo afgevallen met het Cambridge Dieet. Ik had nooit eerder van het dieet gehoor maar dankzij een .