By   June 15, 2015

Mijn eigen ervaring: kilo met het Cambridge Weight Plan. Gooi- en Eemlander las dat oud-collega Jetty Claus het Cambridge dieet met succes had gevolgd. De voorfoto hing in haar praktijk als bewijs.

Mijn ervaring met het Cambridge dieet. Dus, ik was gestopt met roken, fantastisch natuurlijk ! Eerlijke reviews over Cambridge Dieet – Het Cambridge Weight Plan Benelux BV is de distributeur voor Nederlan België en de Nederlandse Antillen. Ik moet bekennen dat ik eerder kilo afgevallen ben met Cambridge, dat kon ik heel goed volhouden terwijl dat echt wel een heel pittig dieet .

Vitadis voor en na foto’s van Barbara – Dieet. Ervaring met Prodimed – Pagina – Dieet. Ik ben dit blog begonnen omdat ik dacht dat ik heel veel te schrijven zou hebben over mijn Cambridge ervaringen.

Inspiratie: 5voor na foto’s. Mijn eigen ervaring : kilo met het Cambridge Weight Plan. Gooi- en Eemlander las dat oud-collega Jetty . Sinds december ben ik bezig met het Cambridge dieet en het gaat.

Citroensapkuur, mijn ervaringen en tips. Ronald is 1kilo afgevallen met het Cambridge 5.