By   January 17, 2011

Eerlijke reviews over Cambridge Dieet – Het Cambridge Weight Plan Benelux BV is de distributeur voor Nederlan België en de Nederlandse Antillen. Mijn ervaring met het Cambridge 8dieet,afvallen met shakes,gewicht verliezen,zwangerschapskilo’s kwijtraken,afslanken,eerste week. Iemand die ervaring heeft met het Cambridge 8dieet?

Gezondheidokt 2012ervaringen cambridge dieet – Lijf Lijndec 2010Meer resultaten van forum. Samen met je consulent kies je voor een persoonlijk 50 80 10of 12kcal . Cambridge 8dieet heeft mij kilo lichter gemaakt. Home Ervaringen Afvallen met Cambridge 8dieet.

Ronald is 1kilo afgevallen met het Cambridge 5. Cambridge is voor mij een succes dieet. Cambridge 8+ reguliere warme maaltijd en dat gaat super goe smorgens en . Ik weet dat CB voor mij werkt en daarom kies ik nu ook voor CB 800. Fijn om met iemand ervaringen te delen. Ontdek in deze review de ervaringen van het Cambridge dieet en of dit een. Cambridge 800: Je eet en drinkt maaltijdvervangers per dag . Bij het Cambridge dieet hoef je geen calorieën te tellen.

De consulent heeft zelf dus ervaring met het programma.

De Cambridge Weight Plan 8maaltijdvervangers: maaltijdvervangers per dag leveren ongeveer 800 . Of je op die manier afvalt geen idee, Cambridge heeft meerdere. Ik heb totaal geen ervaring met de 8variant, maar heb wel de 5variant . Is het Cambridge Dieet oud en vertrouw of achterhaald? Je eet tussen de 4en de 8calorieën per dag, waardoor je extra hongerhormonen. Heb je het Cambridge dieet gevolgd en wil je jouw ervaring delen? Voedingsforum – Cambridge Dieet – Diëten die je niet alleen, en met behulp van dit.

Ik wil mijn ervaring met Cambridge ook graag delen. Ik ben sinds een week begonnen met cambridge 800. Ze heeft me gewogen, gemeten en informatie verschaffen over de dieet.

Ik kon keuze maken van Cambridge 5of 800. Ik ben nu 2dagen bezig met het Cambridge Weight Plan dieet en had nooit. Healthylives heeft geen ervaring met de kwaliteit van Cambridge. WIe heeft ervaring met cambridge 8?