By   December 26, 2013

Bouillon Poeder kopen zonder gist en e-nummers bij Biologische Toko. Geen e2of andere e-nummers maar 1 natuurlijke bouillon. Bouillon zonder MSG, mijn keuzes, online en dichtbij.

Stonden eerst de E-nummers vrij vermeld op de verpakking, na de informatiestroom . Maar hoe maak ik dan nog soep als ik dat bouillonblokje niet meer wil gebruiken? Zijn er bouillonblokjes zonder E-nummers? Bouillonblokjes, ze zijn me een doorn in het oog.

Ik maak heel graag zelf soep, met verse ingrediënten. Maar ik beschik niet over zeeën van tijd . Bouillon zonder e nummers: ik test de bouillon van Biotoday. Met mijn kinderen eet ik regelmatig soep die ik zelf maak. Dit recept is E-nummervrij, suikervrij, glutenvrij en zuivelvrij. Er zijn ook bouillonblokjes van Rapunzel zonder suiker.

Groente bouillon poeder zonder E-Nummers, suiker en gist. Bouillon zonder MSG, gistextract, vegan suikervrij. Tags: bouillon, e-nummervrij, groente bouillon, MSG, suikervrij, vegan, zuivelvrij .

Koken zonder E-nummers gaat prima, het eten smaakt puur natuur. In bouillonblokjes zit namelijk een E-nummer die je echt wilt mijden. Had gelezen dat je bij het kruidvat bouillon kon kopen zonder e nummers, maar helaas niet bij onze kruidvat, morgen gaat mijn wederhelft dus .