By   December 20, 2013

Tip: Beleg je boterham met pindakaas ook eens met plakjes banaan. Beste DBB’ers Ik zat net uit te rekenen hoeveel kcal er in een boterham met pindakaas zitten. Alleen verbaasde dit aantal kcal mij zo erg dat ik.

Calvé Pindakaas, Per boterham (gram), 2kcal, g. Volkoren broo Boterham (1gram) . Bekijk dan onderstaande tabel met beknopte informatie over de voedingswaarde van pindakaas en het aantal calorieën per boterham .

Ligt aan je portie pindakaas, ik heb zelf meestal gram pindakaas per boterham gram pindakaas bevat gram koolhydraten, gram eiwit en kcal. Vaak krijg ik de vraag of je pindakaas mag eten als je wilt afvallen. Eet rustig notenpasta, maar niet op een boterham of cracker.

Bekijk de belangrijkste voedingswaarden van pindakaas, gem. In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines .

Bekijk de calorieën van Pindakaas (Calvé) per gr. Soms eet ik tijdens mijn lunch wel broodjes pindakaas, is even snel rekenen x + x + x = 7kcal. Zo bespaart u 1calorieen per vijf belegde boterhammen als u kiest voor. Het verschil tussen een dik en dun besmeerde boterham met pindakaas is 100 . Deze vleeswaren bevatten bovendien slechts ongeveer kcal per portie.

U zou het niet zeggen, maar pindakaas is gezond broodbeleg. De hoeveelheid calorieën per snee is gelijk: circa kcal. Jullie weten ondertussen dat ik van pindakaas houd….

Een van mijn favoriete lunchgerechten is dan ook geroosterd brood met . Ik plaatste toen een lunchgerecht waar pindakaas en banaan in voorkwamen, producten die (iets). Je kunt met een gerust hart een lekkere boterham met pindakaas smeren voor je kids. Want pindakaas is een bron van bouwstoffen, het bevat onverzadigde . Een tosti bevat niet meer calorieën dan een dubbele boterham met ham en kaas. De voedingsstoffen blijven namelijk gelijk, het toasten verandert daar niets .