By   July 25, 2014

Heb ik een bedenktijd bij het aangaan van een (online) lidmaatschap? Download de gratis opzegbrief of gebruik de online opzegservice met opzeggarantie! Stel je Basic Fit opzegbrief meteen gratis op.

Klik hier om Basic Fit online op te zeggen. Basic Fit opzeggen: Opzeggen – Overige – Basic Fit opzegbrief als je een abonnement wilt opzeggen. Bij deze wil ik mijn beklag doen over Basic Fit. Het abonnement van mijn vrouw liep tot oktober 201 ruim van te voren hebben wij gevraagd .

Stopzetten lidmaatschap Basic-Fitberichtenokt 2010Meer resultaten van radar. Zeg nu snel en eenvoudig je abonnement van Basic fit op. Maak binnen één minuut je opzegbrief en zeg je Basic fit abonnement . Beste,Ik ben goed en wel maand lid geweest van Basic-Fit en heb keurig een aangetekende brief verstuurd met mijn opzegging. Ik vraag me dus af of er meer mensen zijn die ervaring hebben hier met opzeggen van basic-fit, aangezien ik er geen vertrouwen in heb als ik . Basic Fit is een sportschool die door heel Nederland vestigingen heeft en bekend staat om haar goedkope tarieven. Basic Fit heeft niet alleen verschillende.

Bij Basic-Fit kun je nu zélf bepalen hoe jij je abonnement wilt hebben. Basic Fit Opzeggen Zeg je lidmaatschap online op.

Hoofddorp – Telefoonnummer, informatie en kaart van. Als men online inschrijft kun je je geld terug krijgen en als je bij de. Zijn gewoon niet bereikbaar, opzeggen per mail, je krijgt niet eens een bevestigingsmail.

Dan moest ik naar huis terug en me online aanmelden, zei hij. Wil ook weer meteen opzeggen (zodat mijn lidmaatschap slechts een maand geldig is). Voor de duidelijkheid: ik wil dus wel een maand sporten bij Basic Fit.

Het is daarom dat ik niet bij Basic Fit zit, maar bij Jims nu (daar ik daar maar voor maanden vast zat aan een contract en dan al kon opzeggen zonder meer). De negatieve artikelen over het sporten bij Basic Fit die we op internet. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training! Als je per maand d wil kunnen opzeggen, betaal je een hoger . Om te sporten bij Basic-Fit moet je altijd eerst je ledenpas scannen.

Ook wanneer je je abonnement wilt opzeggen heb je je pas nodig, . Nu zie ik dat je online bent ingeschreven, omdat leden zich ook online kunnen. Ik heb gister ingeschreven bij basic fit en heb daar spijt van en wil graag opzeggen. Ik heb tot nu toe alleen €inschrijfgeld betaald. Basic-Fit kennen we inmiddels allemaal. Inschrijven kan online en voor de prijs hoef je het niet te laten.

Volgens je contract moet je eerst jaar lid zijn bij Basic Fit.