By   February 14, 2014

Hoe lang zit ik aan een abonnement vast? Vanaf welke leeftijd kan ik bij Basic-Fit zelfstandig inschrijven? Download de gratis opzegbrief of gebruik de online opzegservice met opzeggarantie!

Stel je Basic Fit opzegbrief meteen gratis op. Eu is een vriendelijke oplossing voor het opzeggen van mijn basic-fit abonnement, . Basic Fit opzeggen: Opzeggen – Overige – Basic Fit opzegbrief als je een abonnement wilt opzeggen. Bij deze wil ik mijn beklag doen over Basic Fit.

Het abonnement van mijn vrouw liep tot oktober 201 ruim van te voren hebben wij gevraagd . Stopzetten lidmaatschap Basic-Fitberichtenokt 2009Meer resultaten van radar. Beste,Ik ben goed en wel maand lid geweest van Basic-Fit en heb. Voorwaarden van een af te sluiten abonnement van tevoren door te . Ik heb vorige maan op juli, mijn abonnement opgezegd bij basic-fit.

Bij de balie van de sportschool werd ik weggestuurd met dat ik een . Zeg nu snel en eenvoudig je abonnement van Basic fit op. Maak binnen één minuut je opzegbrief en zeg je Basic fit abonnement . Het is daarom dat ik niet bij Basic Fit zit, maar bij Jims nu (daar ik daar maar voor maanden vast zat aan een contract en dan al kon opzeggen zonder meer).

Heb hetzelfde meegemaakt – is een jaarabonnement. Ik kom er niet uit, heeft basic fit gelijk en heb ik een jaar contract die ik.