By   September 19, 2012

Heb ik een bedenktijd bij het aangaan van een (online) lidmaatschap? Vanaf welke leeftijd kan ik bij Basic-Fit zelfstandig inschrijven? Club; Abonnement en extra’s; Jouw gegevens; Betalen.

Abonnement stopt per: Via incasso per:. Ik heb mij op 16-12-20aangemeld voor te gaan sporten bij Basic-fit in Amersfoort, in die zelfde week ben ik langs geweest om te vragen hoe . Let op bij opzegging van je abonnement. Stopzetten lidmaatschap Basic-Fitberichtenokt 2009Sportschool Basicfit stuurt onaangekondigd.

Basic-Fit is uitsluitend voor mensen die komen trainen én die in het bezit zijn van een Basic – Fit. Vanaf jaar kun je zelfstandig inschrijven. Stel je Basic Fit opzegbrief meteen gratis op. Klik hier om Basic Fit online op te zeggen. Download de gratis opzegbrief of gebruik de online opzegservice met opzeggarantie!

Hierbij wil ik een klacht melden over Basic Fit : Ik ben al jaren trouw lid vam de vestiging in Alphen aan den Rijn. De negatieve artikelen over het sporten bij Basic Fit die we op internet voorbij. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online .