By   September 20, 2010

Club; Abonnement en extra’s; Jouw gegevens; Betalen. Abonnement stopt per: Via incasso per:. Hoe kan ik de overeenkomst met Basic-Fit binnen die bedenktijd ontbinden?

Vanaf welke leeftijd kan ik bij Basic-Fit zelfstandig inschrijven? Ik heb mij op 16-12-20aangemeld voor te gaan sporten bij Basic-fit in Amersfoort, in die zelfde week ben ik langs geweest om te vragen hoe . Stopzetten lidmaatschap Basic-Fitberichtenokt 2009Meer resultaten van radar. De afgelopen maanden beoordeelde(n) consument(en) de klachtenafhandeling van Basic-Fit gemiddeld met een 8 .

Hierbij wil ik een klacht melden over Basic Fit : Ik ben al jaren trouw lid vam de vestiging in Alphen aan den Rijn. Hierbij wil ik een klacht melden over Basic Fit : Mijn zoon van jaar is tijdens de actie(jaar geleden) een week gratis trainen bij basicfit een . Basic-Fit is uitsluitend voor mensen die komen trainen én die in het bezit zijn van een Basic – Fit. Vanaf jaar kun je zelfstandig inschrijven.

To see more from Basic-Fit Den Helder on Facebook, or create an account. Tot en met oktober 20kunnen zij zich gratis inschrijven en krijgen zij .