By   September 11, 2012

Ik hou ook niet van koude taart en wil hem daarom ook niet in de koelkast zetten maar ik had pas een appelcake gemaakt en deze niet in de . Hoelang mag ik mijn appeltaart bewaren! Zelfgemaakte appeltaart; na dagen bewaren nog lekker?

Morgen feestje, vandaag taarten maken? Hoe kan je het beste appeltaart bewaren? In de kamer is eigenlijk te warm en de koelkast weer te kou zoek dus een ander geschikt plekje. Kun je een taart bewaren in de koelkast en zo ja, hoelang dan? Hoe kan ik (overgebleven) taart het best bewaren?

Hoi mijn opa en oma hadden voor mij een appeltaart gemaakt, omdat ik die nodig had voor een project . Hallo, Hoe lang kun je eigenlijk een zelfgemaakte appeltaart in de koelkast bewaren? Ik wil graag vrijdagavond een appeltaart maken. Hoe bewaar ik taarten, cupcakes en koekjes? Taarten kun je 2-dagen in de koelkast bewaren. Zorg dat de taart in een afgesloten . Ik wil graag appeltaart bakken, maar de bodem blijft vochtig.

Voeg dan een klein beetje bloem toe, of laat het koud worden in de koelkast.

Appeltaartdeeg (Pagina 1) – Bakken Vullen. Hoelang kun je een taart (helemaal klaar) bewaren. En na een halve dag in de koelkast is hij eindelijk zover om te gaan eten.

Maar hoe lang kun je zo appeltaart maximaal bewaren in de koelkast? Mijn man zet zijn appeltaarten op een bord in de koelkast, onhandig afgedekt met aluminiumfolie.