By   September 13, 2016

Roer de havermout en kaneel erdoor en laat min. Serveer de havermout met lekkere toppings en voeg als laatste een schepje. De amandelmelk heb ik gemaakt met de Versapers.

Als de havermout kookt, voeg je de eetlepels cacao toe. Doe de kokosmelk samen met de amandelmelk en havervlokken in een pan en breng aan de kook. Ik gebruik zelf eigenlijk altijd amandelmelk.

Voeg al roerend ongeveer eetlepels havermout toe.

Ik let zelf niet precies op de eetlepels, ik zorg er gewoon voor . De oer Hollandse havermoutpap vinden wij al lange tijd een heerlijk ontbijtje, zeker als we een wedstrijd of . Bekijk 1amandelmelk recepten of andere recepten van de beste food bloggers. Gebakken havermout met pindakaas en banaan. Warm ontbijt: havermout met amandelmelk, banaan en walnoten. Met koud weer is een warm ontbijt heerlijk.

Wij delen vijf onweerstaanbare paprecepten met toppings. Dit keer havermoutpap met amandelmelk. Een havermout ontbijt is een goed begin van de dag, het vult goed en geeft.

Een écht gezond ontbijt is gevarieerd en rijk aan voedingsstoffen. Amandelmelk in combinatie met havermout en bosbessen is naar mijn . Ik maak mijn havermout altijd met ongezoete amandelmelk of kokos-rijstmelk. Maar het kan natuurlijk ook gewoon met melk, of met . Havermoutpap, ik ben er gek op en ik heb het de afgelopen anderhalf jaar dan ook vaak als ontbijt gegeten waarbij ik gebruik maakte van . En ik genoot van iedere hap die ik nam. Giet de halve liter amandelmelk in een pan, samen met de havermout en het halve kaneelstokje. Waarbij vroeger Brinta veel gegeten wer ik was er zelf dol op, hoor ik tegenwoordig dat havermout weer . Deze Apple pie havermout is perfect voor ontbijt of lunch.

Doe de havermout, amandelmelk en kaneel in het ovenschaaltje en voeg hier de . De avond van te voren: doe zo’n eetlepels havermout (circa gram) met wat amandelmelk (of andere melk) en water in een kommetje. Tot Gerwin vorige week zomaar bedacht dat ‘ie zijn havermoutpap in plaats van gewoon met water ook met amandelmelk kon koken en .