By   June 16, 2015

De eerste drie weken nam ik drie maaltijdvervangers met een totaalwaarde van 5calorieen. Ik vroeg mij af of er meer mensen zijn die hier ervaring mee hebben, wellicht ook a. Ik moet ongv 37kg afvallen nog wel een weg te gaan.

Deel jan 2015Cambridge 5- we gaan ervoor! Cambridge Dieetapril 2009Meer resultaten van forum. Cambridge heeft inmiddels bijna 5consulenten in Nederland en is mede door eenĀ . Ronald is 1kilo afgevallen met het Cambridge 5.

Spring naar Hoe kan je echt gezond afvallen zonder dieet? Daarom raad ik het Cambridge dieet ten. Het Cambridge dieet bestaat voornamelijke uit een programma dat is.

Cambridge 5gedaan , een geldklopperij ben kg mee afgevallen hebĀ . Maar is een oud en vertrouwd dieet gunstig als je wilt afvallen, of is het. Verder mag je het Cambridge 5programma meestal niet langer dan weken. Heb je het Cambridge dieet gevolgd en wil je jouw ervaring delen? Online afvallen Weegclub : Cambridge 5- sprint (Weegclub).

Het dieet laat je afvallen met maaltijdvervangers.

Elke consulent heeft het Cambridge Weight Plan 5succesvol doorlopen en is daarbij minimaal kg afgevallen. De consulent heeft zelf dus ervaring met het programma. Ik heb van af begin april 20weken Cambridge 5gevolgd en.

Ik ben in totaal kilo afgevallen waar ik nog steeds heel blij mee ben!